تبلیغات
پورتال علمی فرهنگی هنری تفریحی کرکبود - این ماده غذایی مرگ را به تعویق می اندازد
پورتال علمی فرهنگی هنری تفریحی کرکبود
مقالات تخصصی , علمی ,فرهنگی ,هنری ,مطالب جالب, خواندنی ,دیدنی ,تفریحی , کرکبود

آخرین مطالب سایت

طبقه بندی مطالب سایت

این ماده غذایی مرگ را به تعویق می اندازد

آجیل
مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها به شمار می روند.

.



بر اساس مطالعه بزرگی که در دانشگاه هاروارد انجام شد، مشخص گردید در افرادی که بیش از 4 بار در هفته آجیل می خورند، مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی 40 تا 60 درصد کمتر است. 

مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها به شمار می روند. همچنین حاوی اسیدهای چرب مفید از جمله امگا- 3 می باشند. 

در سال 2003 سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اعلام کرد که مصرف 45 گرم آجیل در روز در قالب یک رژیم کم چرب و  کم کلسترول می تواند خطر بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

از میان انواع آجیل، گردو منبع بسیار خوب امگا- 3 بوده که در بهبود عملکرد قلب و عروق و تنظیم چربی های خون موثر است.

البته باید این نکته را نیز مدنظر داشت که آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب اضافه وزن و چاقی خواهد شد.

متخصصان تغذیه توصیه می کنند که برای اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی باید آن را جایگزین سایر منابع چربی خود کنیم. به این معنی که بخشی از روغن مصرفی را حذف کرده و به جای آن از آجیل استفاده کنیم.

پورتال  علمی فرهنگی هنری کرکبود

خواندنی ها و دیدنی های روز

جستجو

دسته بندی محصولات فروشگاه

← آمار کرکبود

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
============================== اخبار خوب ایران و جهان
فروشگاه اینترنتی کرکبود
فروشگاه بزرگ اینترنتی غضنفر
MRN دانلود جک اس ام اس آموزشی ... رایگان
سایت خبری بخوانید
فروشگاه بزرگ اینترنتی نردین شاپ